Jogi nyilatkozat

A KÖZSZOLG Pápai Köztisztasági és Szolgáltató Nonprofit Kft. a honlapján megjelenített információkat, dokumentumokat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik, a KÖZSZOLG Pápai Köztisztasági és Szolgáltató Nonprofit Kft. a honlapjának tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

 

A honlap információi a KÖZSZOLG Pápai Köztisztasági és Szolgáltató Nonprofit Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatóak fel. A Társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

 

A KÖZSZOLG Pápai Köztisztasági és Szolgáltató Nonprofit Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek a KÖZSZOLG Pápai Köztisztasági és Szolgáltató Nonprofit Kft. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. A KÖZSZOLG Pápai Köztisztasági és Szolgáltató Nonprofit Kft. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.